0
A bevárásló kosár üres

Ebben a kategóriában összegyűjtöttük az összes elektromos nyakörv megoldást, beleértve a láthatatlan kerítéseket a szökős kutyáknak, a távirányítós elektromos nyakörveket a kiképzéshez, illetve az ugatásgátlókat a folyton ugató házikedvenceknek.

Távirányítós elektromos nyakörv

Ebben a menüpontban találhat tréning nyakörv szetteket másnéven elektromos nyakörv szetteket. Ezen termékek segítségével tudja a kutyáját nevelni, oktatni. A termék hasznos lehet még vadászathoz vagy kutyasétáltatáshoz. A legtöbb termékünk az alábbi funkciókkal rendelkezik: csipogó hang, rezgés, elektromos sokkolás. Ezek mind változtatható intenzitásúak.

Bővebben...

Láthatatlan kerítések

Amennyiben folyamatosan szökik a kutyája vagy tönkreteszi a kertet, és nem szeretné, ha látszanának a védelmi rendszer vezetékei, akkor a láthatatlan kerítés a megoldás. A kutya nyakában lévő elektromos nyakörv meg fogja fékezni a kutya szökését. Itt összegyűjtöttük láthatatlan kerítéseinket, kattintson ide és tekintse meg széles termékkínálatunkat.

Bővebben...

Ugatásgátló termékek

A kutya dolga, hogy ugasson! DE ne mindig! Ebben a kategóriában találhat megoldást a folyamatosan ugató házikedvencek ellen, legyen az saját kutya van éppen a szomszédé. Válogasson széles kínálatú ugatásgátló nyakörvek vagy az ultrahangos ugatásgátlók között.

Bővebben...