0
A bevárásló kosár üres

Évek óta foglalkozom villanypásztorok gyártásával- és forgalmazásával, illetve Eb-őr rendszerek forgalmazásával. Korábban a jól ismert hirdetős/licitálós oldalakon, ma már saját webshop-on is. Néhány korábbi értékelés a több mint 1000-ből:

A mai világban nem minden napi ilyen gyors és rugalmas eladó,aki még a vásárlás után is készségesen áll a vevő rendelkezésére a termék használatával kapcsolatosan.Arról nem is beszélve,hogy a vevőt vissza is hívja ( akár többször is ) ha esetleg elsőre nem sikerül a kapcsolatot felvenni. Mindenkinek csak ajánlani tudom !

Nagyon gyors precíz partner. Köszönöm. Mindenkinek ajánlom! ++++++++++++++++++++++++++++

Minden nagyon +++ volt! A gyorsaság 5*-ös. Akinek gondjai vannak, hogy a kutyusa lelép, nagyon ajánlom, nekünk bevált. Köszi szépen, már ajánlottam is a kollégáknak!

Nagyon szuper termék, a kutyus azóta nem csavarog. Mindenkinek ajánlom! Köszönöm! Csakis+++++++++++

A termék nagyon gyorsan jutott el hozzám, és beváltotta a reményeimet. Maximálisan meg vagyok vele elégedve.

Már csak a szomszéd kan kutyáknak kellene ilyen nyakörv es nincs több keverek kutya.

Köszönöm szépen, megjött, mar 3 napja üzemel, es teljesen eégedett vagyok:) mar az első nap megvolt az eredmény, csipogásnál vissza is fordul, nem megy tovább, azt bánom, hogy nem előbb rendeltem:) Köszönöm!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kiváló partner volt az adás-vételben. Korrekten felhívta a figyelmemet olyan dolgokra is ami nekem eszembe sem jutott! Örülök, hogy ilyen rendes emberrel hozott össze a sors!

Gyors, pontos, teljesen megbízható, más ajánlása után vásároltam nála, és én is csak pozitívan tudom értékelni! Mindenkinek ajánlom!!!

Minden rendben volt, az eladó kedves és közvetlen, a csomag hamar megérkezett, kifogástalan állapotban. Az eladót csak ajánlani tudom. :)

Minden gyorsan lezajlott, tökéletes kommunikáció, maximális megbízhatóság. Mindenkinek bátran ajánlom

Gyors, pontos korrekt Eladó! Nagyon köszönjük! A kutyánk egy délután megtanulta 5 "rázás" után, hogy a pityegés után mi jön. Azaz csak egy pity és már meg is áll. A zászlókat magunknak tettük ki :), hogy ne dobjuk vagy guruljon oda a labda a védett területre. Nagyon hasznos!

A csomag a megrendelést követő napon megérkezett, gyors pontos partner, csak ajánlani tudom. Egy hete üzemeltük be az eb őrt, azóta a kutyánk (labrador) nem megy be az elkerített területre, mi a veteményt és a ház körüli területet akartuk megóvni. Nagyon könnyen megtanulta, hogy mit jelent a figyelmeztető sípszó. Nagyon meg vagyok elégedve a termékkel.

Az eladó mind telefonon, mind e-mailben nagyon segítőkész volt, a termék tökéletesen működik, nagyon elégedett vagyok.

Korrekt, gyors partner! Az eb őr funkcionálisan tökéletesen működik, a kutyát azért - a leírásnak megfelelően - szoktatni kell hozzá.

Nagyon jó a termék, Gubanc azóta nem szökik nyitott kapunál sem... :) Az eladó gyors és korrekt! A+++++++++++++++++

A termékleírás bőséges és érthető volt. A villanypásztor jó hatással volt a kutyáimra :-). Amióta használom két méternél közelebb nem mennek a kifeszített dróthoz. Kipróbáltam saját magam is. Mit is mondjak: megrázó élmény volt :-). A terméket csak javasolni tudom mindenkinek aki meg szeretné óvni a kertjét, udvarát vagy bármilyen területét el szeretne keríteni.

A vásárlás rendben lezajlott. Utólagos segítséget is tudtam kérni az eladótól. Készségesen állt mindig a rendelkezésemre.

Gyors korrekt tranzakció. Mindennel nagyon elégedett voltam. A jó kommunikációval a gyors szállítással, csak ajánlani tudom mindenkinek.

Viszonylag gyorsan megérkezett a csomag, a rendelt termékek mind megfelelően működnek. Köszönöm nagyon jól működik végre kutyusom itthon marad és vár engem és a családomat.

Nagyon segítőkész eladó, a telepítés során felmerülő problémák megoldásában is tudott segítséget adni. Ajánlom mindenkinek+++++++++.

Minden rendben volt, gyors, korrekt partner! A láthatatlan eb-őr rendszer a mai napi kipróbálás után hibátlanul működik. Csak ajánlani tudom a partnert és termékét is! Most már épségben marad a kerítésünk!