0
A bevárásló kosár üres

Láthatatlan kerítés rendszerek

A láthatatlan kerítés másnéven eb-őr vagy kutyakerítés lényegében a már évtizedek óta működő villanypásztornak egyfajta modernebb változata.

Ebben az esetben nem maga a kihúzott drót ráz, hanem a kutya nyakában lévő nyakörv. Drótra itt is szükség van, de azt vezethetjük akár a föld alatt is. Ezzel az úgynevezett antenna kábellel jelöljük ki a kutya számára a határvonalat. Be tudjuk állítani az adóegységen, hogy mekkora távolságról jelezzen a kutyának(kb 40cm-3m-ig).

Kínálatunkban többi típusú és minőségű eb-őr rendszerből választhat. A kutyapasztor.hu ajánlása a Dog Trace termékek, amelyek kiváló minőségűek és nagyon megbízható rendszerek, ezek telepítését is vállaljuk.

Találatok: 1 - 9 / 9Mutat:     Elem oldalanként
Találatok: 1 - 9 / 9Mutat:     Elem oldalanként

Legkeresettebb termékek

Oldalunk sütiket használ
A 2012. május 26. érvénybe lépett EU direktíva szerint, minden weboldal üzemeltető köteles tájékoztatni az oldal látogatóját, hogy az oldal működése során, háttérben végzett műveletekkel, a felhasználó eszközén un. "sütiket" tárol. Ezek a kis kódok segítik a rendszer használatát a felhasználó számára, ugyan akkor a szolgáltatónak anonim adatokat biztosítanak a felhasználó tevékenységéről. )
A megadott engedély 30 napig marad érvényben.