0
A bevárásló kosár üres

Termék garancia

Fontos tudnivalók a garanciális ügyintézéshez

 

Az esetek többségében a nem a termék hibás. Mivel az eszközöket telepíteni kell, így a hibás működés jelentkezhet a nem megfelelő telepítésből is. Kérjük minden esetben olvassa át részletesen a használati/telepítési útmutatót. Elemes vagy akkumulátoros termékek esetében kérjük ellenőrizze az elemek/akkuk feszültségét. Amennyiben továbbra is hibásnak véli a terméket, kérjük keresse fel ügyfélszolgálatunkat a 06306107312-es telefonszámon vagy az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen. Amennyiben e-mailben jelzi a problémát, kérjük mindig hagyjon telefonos elérhetőséget is, hisz így tudjuk a lehető leggyorsabban elérni Önt.

Garanciális feltételek:

A garancia kizárólag a gyárilag hibás vagy rendeltetésszerűen használt termékek hibájára vonatkozik. A megrongálódott, összetört, mechanikailag sérült, elhasználódott termékekre nem. A viharkár, villámcsapás miatt tönkrement termékek sem esnek a garanciába.
A beépített akkumulátorokra 6 hónap garanciát vállalunk, illetve a nem megfelelően töltött akkumulátorokat nem cseréljük.

Garanciális ügyintézés menete:

Miután beigazolódott, hogy a hibásnak vélt termék valóban hibás. Előtte mindenképpen egyeztessek ügyfélszolgálatunkkal. Akkor a terméket postai úton juttassa vissza hozzánk az alábbi címre (portós csomagot nem áll módunkban átvenni) Visszaküldés előtt kérjük a terméket takarítsa meg, nyakörvek esetén csak a vevőegységet kérjük visszaküldeni, a szövetnyakörvet nem:
Sicra Services Kft - Vámos Dávid
4440 Tiszavasvári,
Berzsenyi D. u. 8
06306107312

A csomaghoz mellékelje a számlát vagy a számlamásolatot, egy hibaleírást, illetve egy telefonos elérhetőséget. A hibaleíráshoz javasoljuk formanyomtatványunkat: Garanciális ügyintézés

Sicra villanypásztorok esetében: Az cégünk által gyártott és forgalmazott villanypásztorokra alap esetben 1 év garanciát vállalunk, de vásárolható +1 év, illetve +2 év garancia is a termékekhez.
Dog Trace termékek esetében: 3 év garanciát vállal a gyártó.
SmartDog, Petrainer termékek esetében: 3 év garanciát vállal a gyártó. (az akkumulátorokra 6 hónapot)