0
A bevárásló kosár üres

Sicra villanypásztor készülékek

A villanypásztor egyfajta elektromos kerítés, amely impulzusokat generál az állatok kerítésen belül tartása érdekében. A villanypásztor által előállított feszültség több ezer voltos, azonban az emberekre és az állatokra veszélytelen, mivel az áramerőssége kicsi, de kellemetlen, csípő érzéssel jár a vezeték megérintése. Ezt a módszert már évtizedek óta alkalmazzák állatok adott területeken kívül- vagy belül tartásához.

Készülékeink 100%-ig magyar termékek. Számunkra első a biztonság, így a Sicra villanypásztorok 12V-os akkumulátorról vagy 12V-os hálózati adapterről, egyenfeszültségről működnek. Termékeink mind az EU-s EU EN60335, mind pedig a magyar MSZ1585 szabványoknak maximálisan megfelelnek.

A villanypásztor készülékek nem csak kutyák kordában tartására szolgálnak, kínálatunkban a 0,25 Joul-os kiskert-védelmező készüléktől a 3 Joul-os nagyteljesítményű készülékekig többféle termék megtalálható.

Sicra EF001 villanypásztor:

  • kiskertek védelméhez; 100-150m-ig
  • rövid szőrű, kis testű, max 10kg súlyú kutyákhoz

Sicra EF002 villanypásztor:

  • közepes testű kutyákhoz, lovakhoz
  • rövidebb távra szarvasmarhákhoz

Sicra EF003 villanypásztor:

  • nagyobb testű kutyákhoz, vadvédelemhez, gyapjas haszonállatokhoz
  • 3 Joul-os ütőenergia max. 3-4 km-es távra

 

Sicra villanypásztor szettek:

Ebben a menüpontban találhat előre összeállított villanypásztor szetteket. Ezeket a szetteket a felmerülő igények alapján állítottuk össze. Tartalmazzák a főbb elemeket: villanypásztor készülék+adapter, villanypásztor vezeték és a szigetelt tartócsavarokat. Természetesen manuálisan is össze tudja válogatni az Önnek legmegfelelőbb módon a Sicra villanypásztok készülékek és a Villanypásztor kiegészítők menüpontokból a termékeket.

 

Villanypásztor kiegészítők:

Itt megtalál minden lényeges kiegészítőt, amihez szüksége lehet a villanypásztor rendszerének a kiépítéséhez, ha véletlenül olyan kiegészítőre lenne szüksége, amit itt nem talál, forduljon hozzánk bizalommal és beszerezzük Önnek.

 

Láthatatlan kerítés rendszerek:

A láthatatlan kerítés másnéven eb-őr vagy kutyakerítés lényegében a már évtizedek óta működő villanypásztornak egyfajta modernebb változata. Ebben az esetben nem maga a kihúzott drót ráz, hanem a kutya nyakában lévő nyakörv. Drótra itt is szükség van, de azt vezethetjük akár a föld alatt is. Ezzel az úgynevezett antenna kábellel jelöljük ki a kutya számára a határvonalat. Be tudjuk állítani az adóegységen, hogy mekkora távolságról jelezzen a kutyának(kb 40cm-3m-ig).

Kínálatunkban többi típusú és minőségű eb-őr rendszerből választhat. A kutyapasztor.hu ajánlása a Dog Trace termékek, amelyek kiváló minőségűek és nagyon megbízható rendszerek, ezek telepítését is vállaljuk.

 

Láthatatlan kerítés plusz nyakörvek

Abban az esetben, ha több kutyája van ebben a menüpontban találhatja meg a kiválasztott láthatatlan kerítéséhez a plusz nyakörvet. Minden típusnak megvan a saját nyakörve, amelyek csak a saját rendszerükkel kompatibilisek.

 

Láthatatlan kerítés antenna kábelek

Abban az esetben, nem elég a láthatatlan kerítéshez az antenna kábel hossza, akkor ebben a menüpontban találhatja meg a kiválasztott láthatatlan kerítéséhez a plusz kábelt. Minden típusnak megvan a saját kábelek, amelyek csak a saját rendszerükkel kompatibilisek.

 

Tréning nyakörv szettek

Ebben a menüpontban találhat tréning nyakörv szetteket másnéven elektromos nyakörv szetteket. Ezen termékek segítségével tudja a kutyáját nevelni, oktatni. A termék hasznos lehet még vadászathoz vagy kutyasétáltatáshoz. A legtöbb termékünk az alábbi funkciókkal rendelkezik: csipogó hang, rezgés, elektromos sokkolás. Ezek mind változtatható intenzitásúak. A kínálatunkban megtalálhatóak a kedvező árú hobbi termékek pl.: SmartDog, Petrainer Ezen márkák mellett megtalálja a profi és strapabíró Dog Trace által forgalmazott d-control termékeket is.

 

Plusz tréning nyakörv

Abban az esetben, ha több kutyája van ebben a menüpontban találhatja meg a kiválasztott tréning szetthez a plusz nyakörvet. Minden típusnak megvan a saját nyakörve, amelyek csak a saját rendszerükkel kompatibilisek.

 

Ugatás gátló termékek

Itt találhat megoldást a szüntelenül ugató kutyák megfékezésére. A kínálatunkban találhat különböző funkciókkal ellátott ugatásgátló nyakörveket, illetve ultrahangos ugatás gátló készülékeket. A kutyapasztor.hu ajánlása a Dog Trace altal forgalmazott d-mute termékek.

Tartalék alkatrészek

Itt találhatja az eszközeinkhez szükséges tartalék alkatrészeket vagy elemeket, akkukat. Amennyiben olyan alkatrészre lenne szüksége, amit itt nem talál, hívja ügyfélszolgálatunkat.