0
A bevárásló kosár üres

Villanypásztorok: A gazdaságokban haszonállatoknál évek óta sikeresen bevált elektromos kerítések tökéletesen működnek a kutyáknál is. Lényegesen olcsóbb kiépíteni, mint egy erősített kerítést. A legkisebb állatokban sem okoz kárt, sérülést, ellentétben a drótkerítéssel.

Sicra villanypásztor szettek

 Ebben a menüpontban találhat előre összeállított villanypásztor szetteket. Ezeket a szetteket a felmerülő igények alapján állítottuk össze. Tartalmazzák a főbb elemeket: villanypásztor készülék+adapter, villanypásztor vezeték és a szigetelt tartócsavarokat. Természetesen manuálisan is össze tudja válogatni az Önnek legmegfelelőbb módon a Sicra villanypásztok készülékek és a Villanypásztor kiegészítők menüpontokból a termékeket.

Bővebben...

Sicra villanypásztor készülékek

A villanypásztor egyfajta elektromos kerítés, amely impulzusokat generál az állatok kerítésen belül tartása érdekében. A villanypásztor által előállított feszültség több ezer voltos, azonban az emberekre és az állatokra veszélytelen, mivel az áramerőssége kicsi, de kellemetlen, csípő érzéssel jár a vezeték megérintése. Ezt a módszert már évtizedek óta alkalmazzák állatok adott területeken kívül- vagy belül tartásához.

Bővebben...

Villanypásztor kiegészítők

 Itt megtalál minden lényeges kiegészítőt, amihez szüksége lehet a villanypásztor rendszerének a kiépítéséhez, ha véletlenül olyan kiegészítőre lenne szüksége, amit itt nem talál, forduljon hozzánk bizalommal és beszerezzük Önnek.

Bővebben...