0
A bevárásló kosár üres

Állandóan ugat a kutyám

"A kutya dolga, hogy ugasson!" Ez való igaz, de ne a éjszaka közepén ok nélkül zavarva minket és a szomszédokat. áruházunkban találhat erre is megoldást. Több féleki-be kapcsolható ugatásgátló közül választhat. Legyen nyakörves, vagy kültéri ultrahangos. A Hobby ugatás gátlók menüpont alatt megtalálja ezeket a termékeket verhetetlen áron. Ha prémium minőséget szeretne, javaslom a DogTrace d-mute temékeit, 3 év garanciával.

Ugatás gátló termékek

Itt találhat megoldást a szüntelenül ugató kutyák megfékezésére. A kínálatunkban találhat különböző funkciókkal ellátott ugatásgátló nyakörveket, illetve ultrahangos ugatás gátló készülékeket. A kutyapasztor.hu ajánlása a Dog Trace altal forgalmazott d-mute termékek.

Bővebben...
Oldalunk sütiket használ
A 2012. május 26. érvénybe lépett EU direktíva szerint, minden weboldal üzemeltető köteles tájékoztatni az oldal látogatóját, hogy az oldal működése során, háttérben végzett műveletekkel, a felhasználó eszközén un. "sütiket" tárol. Ezek a kis kódok segítik a rendszer használatát a felhasználó számára, ugyan akkor a szolgáltatónak anonim adatokat biztosítanak a felhasználó tevékenységéről. )
A megadott engedély 30 napig marad érvényben.