0
A bevárásló kosár üres

Képezni szeretném a kutyám

Webshopunkon számos távirányítós tréning kiképző rendszert találhat. Különböző kategóriákban. Ha csak a sétáltatáshoz keres egyszerűbb feladatra javasoljuk a Hobby Tréning nyakörv szettek menüpontot. Garantáltan a legkedvezőbb árakon.

Ha komolyabb nagy hatótávú, vízálló rendszereket keres javasoljuk a DogTrace oktató nyakörveit, nagy segítség lehet legyen szó akár vadászatról vagy csak egy egyszerű sétáról, tanításról. A d-control termékekre 3 év garanciát vállalunk!

Távirányítós elektromos tréning nyakörv szettek

Ebben a menüpontban találhat tréning nyakörv szetteket másnéven elektromos nyakörv szetteket. Ezen termékek segítségével tudja a kutyáját nevelni, oktatni. A termék hasznos lehet még vadászathoz vagy kutyasétáltatáshoz. A legtöbb termékünk az alábbi funkciókkal rendelkezik: csipogó hang, rezgés, elektromos sokkolás. Ezek mind változtatható intenzitásúak. A kínálatunkban megtalálhatóak a kedvező árú hobbi termékek pl.: SmartDog, Petrainer Ezen márkák mellett megtalálja a profi és strapabíró Dog Trace által forgalmazott d-control termékeket is.

Bővebben...

Plusz elektromos tréning nyakörv

Abban az esetben, ha több kutyája van ebben a menüpontban találhatja meg a kiválasztott tréning szetthez a plusz nyakörvet. Minden típusnak megvan a saját nyakörve, amelyek csak a saját rendszerükkel kompatibilisek.

Bővebben...
Oldalunk sütiket használ
A 2012. május 26. érvénybe lépett EU direktíva szerint, minden weboldal üzemeltető köteles tájékoztatni az oldal látogatóját, hogy az oldal működése során, háttérben végzett műveletekkel, a felhasználó eszközén un. "sütiket" tárol. Ezek a kis kódok segítik a rendszer használatát a felhasználó számára, ugyan akkor a szolgáltatónak anonim adatokat biztosítanak a felhasználó tevékenységéről. )
A megadott engedély 30 napig marad érvényben.